HTML

Hooshee

Még nem tudom. Énblog, talán. Meg főzés. Meg autók. Meg ami eszembe jut és történik körülöttem.

Friss topikok

  • Hooshee: @==T==: Ahogy írtam is: ez a kisebbik baj. Biztos vagyok benne hogy nem az övé az egyetlen, erősen... (2012.03.29. 20:34) A Schmitt ügy margójára
  • Hooshee: @Konyak_: Mivel projektáron vállalták, igazából a minél előbb végez, annál jobb neki lett volna sz... (2011.12.21. 12:05) Az informatikus-közgazdász szerel :)
  • Hooshee: @MagicAndi: Nagyon helyes :) És már csak egy hééééét... (2011.12.11. 09:18) Győzelem :) Na jó, részsiker :)
  • Hooshee: @MagicAndi: "Nah remélem pozitív lesz a teszted. " Még szerencse hogy nem vagyok nő, mert amúgy e... (2011.12.08. 20:07) Második kör, harmadidő
  • Hooshee: @MagicAndi: Na, hajráhajrá :) Én most elég rosszul viselem, pedig még csak a másfeledik napnál jár... (2011.12.06. 10:31) Diéta 14. nap

Herbalife Hétfő :)

2012.10.23. 20:58 Hooshee

Na jó, kedd. Karrotának meg jár a LopyRight :) Valójában azért nem is tegnap készült a bejegyzés, mert túl sok jelentős fejleményről nem tudok beszámolni, megvolt a heti centi. Ami esetleg érdekes lehet, hogy meglepve tapasztaltam, hogy a Tolle féle csokis tej soványabb mint a másfeles, amit általában használok (0,7es), és az energiatartalma is kb ugyanannyi. És istenien megy a kekszes shakehez :) Valamint ma pl egy banánturmixba kavartam bele a vaníliásat, az is finom volt. 

Felfedeztünk egy új olasz éttermet is a héten, Riso néven. A fő specialitásuk a névből fakadóan a rizses ételek, de elég sok minden mást is kipróbáltunk. Alapvetően nagyon jó a konyha, talán az egyetlen negatívumot az egyikünk fogásában lévő libamáj jelentette, amit sajnos túlsütöttek. De ezen kívül teljesen rendben volt minden, úgyhogy felvettük a listára :)


Ja, kaptam egy kis ízelítőt abból hogy a BKV hogy gondolja megvalósítani az európaiságot. A Batthyány téren jöttem fel a metróból, szép nagy tömeg volt. Egy lépcső fel, egy le, természetesen egymás mellett, hogy még nagyobb legyen a tömörülés. mivel tényleg sokan voltunk, néhányan az egyik álló lépcsőn indultak felfelé. Mígnem kiugrott az ügyeletről egy egyenruhás jóember, és elzárta egy szalaggal az álló lépcsőt. Természetesen ez kiváltott néhány pikáns megjegyzést az utazóközönségből, hogy ahelyett hogy elindítanák a másik lépcsőt, még azt is megakadályozzák hogy a sportosabbja használja, mire a következő, igen korrekt választ kapták: lehet menni magyarázni meg zászlót lobogtatni egy megállóval odébb. Európa, meg világváros. Az.

Szólj hozzá!

Címkék: bkv étterem diéta herbalife

A bejegyzés trackback címe:

https://hooshee.blog.hu/api/trackback/id/tr104865285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása