HTML

Hooshee

Még nem tudom. Énblog, talán. Meg főzés. Meg autók. Meg ami eszembe jut és történik körülöttem.

Friss topikok

  • Hooshee: @==T==: Ahogy írtam is: ez a kisebbik baj. Biztos vagyok benne hogy nem az övé az egyetlen, erősen... (2012.03.29. 20:34) A Schmitt ügy margójára
  • Hooshee: @Konyak_: Mivel projektáron vállalták, igazából a minél előbb végez, annál jobb neki lett volna sz... (2011.12.21. 12:05) Az informatikus-közgazdász szerel :)
  • Hooshee: @MagicAndi: Nagyon helyes :) És már csak egy hééééét... (2011.12.11. 09:18) Győzelem :) Na jó, részsiker :)
  • Hooshee: @MagicAndi: "Nah remélem pozitív lesz a teszted. " Még szerencse hogy nem vagyok nő, mert amúgy e... (2011.12.08. 20:07) Második kör, harmadidő
  • Hooshee: @MagicAndi: Na, hajráhajrá :) Én most elég rosszul viselem, pedig még csak a másfeledik napnál jár... (2011.12.06. 10:31) Diéta 14. nap

Helyzetjelentés a késői hó alól

2011.04.08. 09:22 Hooshee

Megint jó régen jutottam oda, hogy írjak ide is, pedig a statisztikából látom, hogy néhányan azért olvasgatnak :) Egyszerre három projektet tolni elég fárasztó játék, de lassan kezdenek csillogni a fények az alagutak végén. A műhelyben már tök jól néz ki a csápos helye, most már csak száradnia kell, sokat. Persze büszke tulajként végigsétáltam az aknán, amelynek volt olyan része ami még nem kötött meg, sebaj, egy kis Hollywood kell oda is :)) A beszerzések már a célegyenesbe fordultak végre, csak össze kell rakni, meg ki kell festeni, meg felrakni a kamerákat, meg... Na mindegy, ez elvileg már egy hétvége alatt akár meg is van.

Főztem is, és persze megint lusta dög voltam fotózni. Sörtésztában sült csirkecsíkok volt, majonézes-hagymás kukoricával. 4 főre kell nagyjából 80 dkg hús, 3 deci sör, kakukkfű, egy kis metélőhagyma, só, bors, két tojás, meg liszt érzésre. A lisztet a fűszerekkel elkeverem, aztán bele a sör, tojássárgája, a fehérjét felverem keményre, és aztán az is bele. Annyi lisztet kell belekutyulni, hogy egy nagyon sűrű palacsintatészta legyen. Álljon bele a kanál.

Közben a húst csíkokra, só, bors, vagy ami fűszerrel csirkét szoktunk, és összekotyvasztom a sörtésztával. Aztán onnét villával darabonként forró olajba, figyelni kell, mert könnyű elégetni.

Amíg rotyog, addig meg egy kis hamis majonézt keverek (mustár, porcukor, fehérbors, tejföl), és beleborítom a kukoricát meg a nagyon apróra vágott hagymát.

Az egész kb. fél óra, és nagyon finom...

 

Szólj hozzá!

Címkék: csirke műhely konyha projekt főzés kukorica sörtészta

A bejegyzés trackback címe:

https://hooshee.blog.hu/api/trackback/id/tr402808930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.