HTML

Hooshee

Még nem tudom. Énblog, talán. Meg főzés. Meg autók. Meg ami eszembe jut és történik körülöttem.

Friss topikok

  • Hooshee: @==T==: Ahogy írtam is: ez a kisebbik baj. Biztos vagyok benne hogy nem az övé az egyetlen, erősen... (2012.03.29. 20:34) A Schmitt ügy margójára
  • Hooshee: @Konyak_: Mivel projektáron vállalták, igazából a minél előbb végez, annál jobb neki lett volna sz... (2011.12.21. 12:05) Az informatikus-közgazdász szerel :)
  • Hooshee: @MagicAndi: Nagyon helyes :) És már csak egy hééééét... (2011.12.11. 09:18) Győzelem :) Na jó, részsiker :)
  • Hooshee: @MagicAndi: "Nah remélem pozitív lesz a teszted. " Még szerencse hogy nem vagyok nő, mert amúgy e... (2011.12.08. 20:07) Második kör, harmadidő
  • Hooshee: @MagicAndi: Na, hajráhajrá :) Én most elég rosszul viselem, pedig még csak a másfeledik napnál jár... (2011.12.06. 10:31) Diéta 14. nap

Visszatértem

2011.09.13. 21:28 Hooshee

Nos, újra itt, elkeserítve azokat akik örültek hogy megszabadultak tőlem, és megörvendeztetve azokat a törzsolvasókat, akik hiányolták jelenlétem a blogszférában :)

Egyiptomról nagyjából annyit tudok mondani, hogy meleg volt, de nagyon, de az a jobbik fajta meleg, amit el lehet viselni, mert száraz, és mindig fúj egy kis szél. A hotel parádés volt néhány apróságtól eltekintve (az animáció címen előadott vicctől például visítva röhögtünk mindkét alkalommal mikor belefutottunk, először mikor a helyi Elvisre rádőlt a hihetetlen minőségű díszlet, másodszor meg mikor a "veri déndzsörösz fájör efektsz só" következett, ami kb a "páros karkörzés két fáklyával" alcímet kaphatta volna, ha a mi gonosz lelkünkre bízzák a címadást.

Nagyjából nem csináltunk semmit, elmentünk egy üvegaljú hajózásra, meg párszor bementünk a városba, és megpróbáltunk ajándékot venni: na ez utóbbi gyakorlatilag nem sikerült. Volt a nagyon olcsó és nagyon szar és a drága és nagyon szar minőségű turistacsalógatónak szánt gagyi, és más viszont nem. Vért pisiltünk míg végre találtunk egy Carrefourt, és azt leszámítva hogy megtudtuk mennyire vertek át a sarki fűszeresnél (nagyon), legalább pár csokit, teát és egyebet tudtunk venni. PErsze vettem a reptéren is "Egypt special" csokit, amiről itthon kiderült, hogy a míves piramisos dobozban egy zacskó Ritter Sport lakik :)

Amit még élveztem az a taxizás volt: 160al cikázunk a sávok közt, úgy, hogy egyik kezében telefon, a másikkal meg gesztikulál, mert az ablak lehúzva, és így nem hallott semmit, így a térdével vezetett :))) Otthon tudtam volna érezni magam, az 57 forintos benzinárért meg bekaphassák :)

Egyiptomról ennyit, ennyiért jó volt, vissza nem vágyom azért.

Azóta itthon pörögnek a dolgos hétköznapok, újraindult a forma-1, elkezdtünk tőzsdézni, egyelőre mérsékelt sikerrel (special thanx to lézer jani).

Hát így, amjd töltök fel képeket is, igazából minimális mennyiség készült, annak is kuka a fele :)

5 komment

Címkék: egyiptom meleg visszatérés nagyalás

A bejegyzés trackback címe:

https://hooshee.blog.hu/api/trackback/id/tr613225389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagicAndi 2011.10.02. 19:16:38

Nem mondod, hogy elmentél Egyiptomba és a piramisokat meg sem nézted?:)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.10.02. 20:56:25

@MagicAndi: Dehogynem mondom :) Ez úgy nézett ki, hogy jött a néni a fakultatívokkal, hogy akkor lehet menni Kairóba. Mondom és az hogy néz ki? Hát éjjel kettőre jön a busz, és reggel 9re van Kairóban. Itt szakítottam félbe :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.10.02. 20:57:08

@Hooshee: Már nem a nénit, a mondanivalóját :)

MagicAndi 2011.11.02. 13:04:01

:D
A képek karácsonyi meglepik lesznek?:)
süti beállítások módosítása