HTML

Hooshee

Még nem tudom. Énblog, talán. Meg főzés. Meg autók. Meg ami eszembe jut és történik körülöttem.

Friss topikok

  • Hooshee: @==T==: Ahogy írtam is: ez a kisebbik baj. Biztos vagyok benne hogy nem az övé az egyetlen, erősen... (2012.03.29. 20:34) A Schmitt ügy margójára
  • Hooshee: @Konyak_: Mivel projektáron vállalták, igazából a minél előbb végez, annál jobb neki lett volna sz... (2011.12.21. 12:05) Az informatikus-közgazdász szerel :)
  • Hooshee: @MagicAndi: Nagyon helyes :) És már csak egy hééééét... (2011.12.11. 09:18) Győzelem :) Na jó, részsiker :)
  • Hooshee: @MagicAndi: "Nah remélem pozitív lesz a teszted. " Még szerencse hogy nem vagyok nő, mert amúgy e... (2011.12.08. 20:07) Második kör, harmadidő
  • Hooshee: @MagicAndi: Na, hajráhajrá :) Én most elég rosszul viselem, pedig még csak a másfeledik napnál jár... (2011.12.06. 10:31) Diéta 14. nap

Lopni csak nagy tételben...

2011.12.16. 23:16 Hooshee

"Ha lopnál 1,2 milliárdot, hol rejtőzködnél el? -Hát a parlamentben, ahol a többiek". Régen volt annyira aktuális ez a vicc, mint most. Bár már a megválasztásuk előtt is sejtettem, hogy sok jót nem lehet tőlük várni, és csak azért mentem el szavazni, hogy megpróbáljam megakadályozni a kétarmadukat, olyan mélyen alul tudták múlni még azt a minimális elvárásomat is velük szemben, hogy az valami egészen elképesztő.

A koncepciótlan, kapkodó gazdaságpolitikájuk miatt romokban hever a gazdaságunk, a sokadszorra visszább vágott növekedési prognózisunk még mindig messze túl optimista, a rá épülő költségvetés már azelőtt megbukott, hogy egyáltalán megszavaznák.

És Eltolcsy még mindig a helyén, a kedves Vezető bizalma irányába töretlen. A tavaly lenyúlt pénzeket elköltötték (külön posztot is megérne, de ugye tudjuk hogy 22400on vettünk némi MOLocskát, ami most olyan 17500at ér a tőzsdén, megkérdezném Kiflicsücsök Gabikát, hogy ki is tőzsdézi el a nyugdíjunkat?), a maradékot épp most készülnek lenyúlni, beszántani, a feneketlen kút elnyeli ezt is, és aztán mi jön még?

Államosítják a mobilfizetést, épül az állampárt és az állami vagyon, de milyen módon? Komolyan, ha Viktor és bűnbandája még egyszer kiejti a száján azt hogy "komcsi", nincs igazság ha nem szakad rá a kupola azonnalvást.

Igazából a nagyon nagy baj az, hogy nem bukott ki már az idén az, hogy ezek másfél éve SEMMIT nem csináltak a saját híveik etetésén kívül. Ha nem lettek volna a manyupból elorzott pénzek, akkor idén is lett volna vagy 5% a hiány, ami egyszerűen hihetetlen azután hogy még a Bajnai-Oszkó páros alatt is sokkal jobb volt ennél, és jövőre már nincs meg ez a takaró, amivel el lehet leplezni hogy a király nemhogy meztelen, de rengeteg sebből vérzik.

És az, hogy egyáltalán nem látszik, hogy ha akrá holnap elzavarnánk ezt a dilettáns, idióta bagázst, és úgy nagyjából háromszázezer évre eltiltanánk őket bármitől, aminek közvagyonhoz köze van, akkor lenne visszaút. Mert hiába fogja az EU esetleg kimondani, hogy ez, vagy az a lépés törvénytelen volt: nincs már miből visszacsinálni, ezeke a folyamatok irreverzibilisek. A manyup pénzeket nem lehet már visszatenni. Nem lesz hova, nem lesz miből. A válságadókat se nagyon lesz miből fedezni, és a borítékolhatóan bukott végtörlesztési veszteségeket sem.

Nagyon nagyon sötét a jövő, és amit korábban totálisan elképzelhetetlennek tartottam, hogy nem Magyarországon éljek és tevékenykedjek, most lassan kezd nemhogy reális gondolatként előkerülni, de nem vagyunk messze attól, hogy szükségszerűség legyen belőle. Ahol ennyire nem számít semmi, ami érték, a kétharmaddal szemben, ott nehéz maradni.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény kormány lopás tolvaj

A bejegyzés trackback címe:

https://hooshee.blog.hu/api/trackback/id/tr163469880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása