HTML

Hooshee

Még nem tudom. Énblog, talán. Meg főzés. Meg autók. Meg ami eszembe jut és történik körülöttem.

Friss topikok

  • Hooshee: @==T==: Ahogy írtam is: ez a kisebbik baj. Biztos vagyok benne hogy nem az övé az egyetlen, erősen... (2012.03.29. 20:34) A Schmitt ügy margójára
  • Hooshee: @Konyak_: Mivel projektáron vállalták, igazából a minél előbb végez, annál jobb neki lett volna sz... (2011.12.21. 12:05) Az informatikus-közgazdász szerel :)
  • Hooshee: @MagicAndi: Nagyon helyes :) És már csak egy hééééét... (2011.12.11. 09:18) Győzelem :) Na jó, részsiker :)
  • Hooshee: @MagicAndi: "Nah remélem pozitív lesz a teszted. " Még szerencse hogy nem vagyok nő, mert amúgy e... (2011.12.08. 20:07) Második kör, harmadidő
  • Hooshee: @MagicAndi: Na, hajráhajrá :) Én most elég rosszul viselem, pedig még csak a másfeledik napnál jár... (2011.12.06. 10:31) Diéta 14. nap

Kajakritika - Vapiano

2011.03.19. 01:30 Hooshee

Most úgy látszik, ezek a postok mennek, főleg hogy nincs is nagyon másra időm. Tegnap elmentünk a Vapianoba, ami valahogy eddig kimaradt az életemből. Fura gondolat, aki nem járt ott, azok kedvéért leírom: kapsz egy kártyát, amivel odamész az önkiszolgáló pultokhoz, rendelsz, ezt a kártyádra írják, és végül ezzel mész fizetni.

Hogy az étteremnek ez hol jó, azt értem: sokkal kisebb személyzettel is működhet a dolog, és nyilván kevesebb a számlázási hiba is.

Hogy a vendégnek hol? Nos, több szempontból sem tudom megmondani. Egyfelől maga az étterem, a berendezés a kaja minőségi, vagy legalábbis próbál az lenni. Az árképzés is. Ilyen stílushoz nehezen megy ez a felugrálok, ha szeretnék egy újabb üveg üdítőt, meg úgy egyáltalán a sorbaállós, menza stílusú kiszolgálás sem.

Újabb negatív pont, hogy nem túl logikus az elrendezés: a levesek egy helyen az egyéb előételek, pl a bruschetta a pizzáknál. Végül ettem egy tejszínes hagymalevest, ami nem volt rossz (a vacsorapartner paradicsomlevese viszont messze túl volt bazsalikomozva), majd kértem egy bruschettat és egy calzonet. Ezeket sikerült egyben megkapnom, miközben még kérdésként is elhangzott, hogy ugye az előételt kérem, mert van bruschetta fantázianevű pizza is. A kérdésemre, hogy az előételt miért nem előre kaptam, csak egy szégyellős mosoly volt a válasz a pizzaszakácslánytól...Szintén a partnerem, aki raviolit evett, kicsit csípősen kérte, aztán majd leégett a haja...

Emellett mindent agyonver a brutális mennyiségű bazsalikom (még az asztalon is van általában egy növény, cserépben, ha valaki tényleg meg akarná mérgezni magát vele).

Szóval összességében ettünk egy minőségi alapanyagokból készülő gyenge közepes ételt, drágán, úgy, hogy még a hangulat sem volt az igazi a folytonos felugrálás-szaladgálás miatt.

Részemről hármas alá, és nem tervezem a közeljövőben hogy újra meglátogassam a helyet.

Étel: 3

Hangulat: 3

Ár/érték: 2

Szólj hozzá!

Címkék: olasz vapiano kajakritika

A bejegyzés trackback címe:

https://hooshee.blog.hu/api/trackback/id/tr92751893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása