Megint jó régen jutottam oda, hogy írjak ide is, pedig a statisztikából látom, hogy néhányan azért olvasgatnak :) Egyszerre három projektet tolni elég fárasztó játék, de lassan kezdenek csillogni a fények az alagutak végén. A műhelyben már tök jól néz ki a csápos helye, most már csak száradnia kell, sokat. Persze büszke tulajként végigsétáltam az aknán, amelynek volt olyan része ami még nem kötött meg, sebaj, egy kis Hollywood kell oda is :)) A beszerzések már a célegyenesbe fordultak végre, csak össze kell rakni, meg ki kell festeni, meg felrakni a kamerákat, meg... Na mindegy, ez elvileg már egy hétvége alatt akár meg is van.
Főztem is, és persze megint lusta dög voltam fotózni. Sörtésztában sült csirkecsíkok volt, majonézes-hagymás kukoricával. 4 főre kell nagyjából 80 dkg hús, 3 deci sör, kakukkfű, egy kis metélőhagyma, só, bors, két tojás, meg liszt érzésre. A lisztet a fűszerekkel elkeverem, aztán bele a sör, tojássárgája, a fehérjét felverem keményre, és aztán az is bele. Annyi lisztet kell belekutyulni, hogy egy nagyon sűrű palacsintatészta legyen. Álljon bele a kanál.
Közben a húst csíkokra, só, bors, vagy ami fűszerrel csirkét szoktunk, és összekotyvasztom a sörtésztával. Aztán onnét villával darabonként forró olajba, figyelni kell, mert könnyű elégetni.
Amíg rotyog, addig meg egy kis hamis majonézt keverek (mustár, porcukor, fehérbors, tejföl), és beleborítom a kukoricát meg a nagyon apróra vágott hagymát.
Az egész kb. fél óra, és nagyon finom...